Activiteitenkalender

Arrangementen

Paardrijweekend

Opgave kan alleen per groep van 5 totLees meer >>

Crosstraining en SGW Appelscha

Wil jij met jouw vereniging een keer eenLees meer >>

ruiter spel 2 daagse

Datum/Tijd
29 apr - 30 apr
09:30 - 17:00


ruiter spel 2 daagse

Er staat weer een leuke activiteit in de agenda !!! Over een paar weken hebben we een ruiter-spel-twee-daagse en wel op; 29 en 30 april 2019 voor ruiters van 7 tot 12 jaar. Je moet minimaal de draf goed beheersen. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen geef je dan op in een reactie op deze mail!!

Je gaat bijvoorbeeld; spring en dressuurles krijgen en een buitenrit maken, voltigeren, mennen, pony’s pimpen, verzorgen van je paard of pony een bosspel doen enz.enz. Wij zorgen voor lekkers en drinken , fruit, ontbijt, lunch en diner. We verwachten jullie maandagmorgen om 09:30 uur. Je moet je rijkleding aandoen en natuurlijk cap meenemen. Neem ook een paar sportschoenen mee en extra kleding. Als het mooi weer is neem je een korte broek mee en als het regent neem je een regenpak mee; maar altijd neem je je zonnigste humeur mee. Op de maandagavond mag je blijven slapen, vind je dit te spannend en wil je liever naar huis dan is dat geen probleem en laat je je om 21.00 uur ophalen en de volgende ochtend om 8.30 weer brengen!! Neem voor het logeren mee wat je ook tijdens een gewone vakantie nodig denkt te hebben; toiletspullen, badslippers of sloffen, zaklamp, beddengoed (onderlaken, kussensloop, slaapzak of dekbedovertrek,)handdoek, je fototoestel enz.

Belangrijk zijn natuurlijk weer pimpspullen. Dit zijn allemaal spulletjes waar je je pony mee kan pimpen; kerstversiering slingers glitters stoepkrijt knuffels bloemenkransen enz enz. Alles wat er ook weer af kan wat geen pijn doet bij de pony en waar de pony niet bang voor hoeft te zijn. Op de kampdagen willen wij liever GEEN ouders/verzorgers e.d. zien …..

En tot slot, de betaling, het kost € 95,– p.p.

betaling graag voor aanvang van de spelweek in orde maken !!

NL60INGB0005369345

Tav Manege RCA

Ovv; naam deelnemer

Of maandagochtend kontant of met de pin.

Geef je op per mail, info@manege-rca.nl en dan graag tot ziens op 29 april!!!