Ponykamp  en Ruiterspelweek of dagen

inschrijven kan vanaf  februari 2024

DSC_0141

SPELWEEK VOL opgeven kan alleen nog voor de wachtlijst door een mail te sturen naar info@manege-rca.nl

inschrijven kan vanaf februari 2024

Ruiterspel-week of dagen

12-13-14-15-16 augustus 2024

Vind jij het leuk om een groot gedeelte van de dag bezig te zijn
met een pony of paard? En ’s avonds lekker thuis te slapen?
Geef je dan op voor de ruiter speldagen op manege R.C.A. te Appelscha!
Een dag begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Tijdens deze dagen rijden we natuurlijk pony, er worden spring- en dressuurlessen gegeven en misschien ga je ook wel een bosrit maken! Verder staan er ook andere activiteiten op het programma, bijv. leren longeren/bandageren/toiletteren/je pony pimpen/een bosspel etc.

Deze dagen zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar met paardrijervaring! Deelnemers moeten minimaal de draf goed beheersen.

Een midweek (5 dagen) bedraagt € 180,00

Tijdens een spelweek kun je ook dit jaar behalve voor een hele week kiezen voor 1 of 2 speldagen.
Kosten:
De 1e dag kost € 45,00, elke volgende dag kost € 40,00
Natuurlijk kun je ook de hele midweek komen!

Opgeven:
Je moet je van tevoren aanmelden voor deze ruiter spelweek of –dag of –dagen. Voor de spelweek of dag(en)  geldt dat ten minste € 45,- binnen 14 dagen na aanmelding dient te worden overgemaakt als aanbetaling, pas dan staat u definitief ingeschreven. Het resterende bedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de kampweek overgemaakt te zijn op;
rekening: NL60INGB0005369345 t.a.v. Manege R.C.A. o.v.v. naam deelnemer / datum week of dag(en).
Toeslag voor het meenemen van een eigen paard/pony bedraagt € 62,50. Bij annulering of vroegtijdig beëindigen van de kampweek volgt geen restitutie van de aanbetaling en of kampgelden. Voor een annuleringsverzekering dient u zich te wenden tot uw eigen verzekeringsadviseur.
Ouder / verzorgers dienen de deelnemers te hebben verzekerd tegen ongevallen / ziektekosten en W.A.
Manege R.C.A. stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen schade en het zoekraken van eigendommen.  Kinderen die een hele midweek doen gaan voor op dag  deelnemers.

We gaan er weer een leuke zomer van maken!!!

 


Pony- Paard- Ruiterkamp WE HEBBEN NOG PLEK

18 t/m 25 augustus 2024

Vind jij het leuk om een week lang op de manege te slapen met zijn 10-en in een slaapzaaltje? En om een week lang, een groot deel van de dag, bezig te zijn met een paard of pony? En lol te hebben en leuke activiteiten te ondernemen met een groep gezellige paarden vrienden en vriendinnen?

Kom dan op kamp bij manege RCA.

Er zijn bijv.: dressuur en springlessen, buitenritten, voltige, theorielessen en we gaan mennen. Maar je leert o.a ook hoe je je paard of pony ‘wedstrijd-klaar’ moet maken en hoe je een parcours springt. Vervolgens ben je dagelijks bezig met het verzorgen van je paard of pony, zijn stal en het harnachement. Een van de laatste dagen hebben meestal we een FNRS-dressuur of spring wedstrijd.

De eventueel hierbij behaalde promotiepunten tellen mee voor stempels in het ruiterpaspoort.

Verder is belangrijk dat behalve plezier met paard of pony, het ook een week van plezier met elkaar moet zijn. Daarom zullen we de tijd die we niet aan onze lievelingsdieren besteden, gebruiken voor andere leuke dingen, bijv: zwemmen, kanoën, klimavontuur, picknick, spelletjes, bonte avond of nachtelijke speurtocht in het manege-bos. Het activiteiten programma hangt natuurlijk af van het weer, maar meestal blijkt dat we met de vele mogelijkheden die we hier hebben altijd wel een leerzame, leuke en spannende week kunnen bieden. Samen met de gediplomeerde instructie en ervaren kampleiders zorgen we voor een week om niet meer te vergeten! Wil je alvast een indruk krijgen, bekijk dan de foto’s van vorig jaar.

Deelnemers; Minimale leeftijd 11 jaar. Ongeveer 20 deelnemers per groep (eventuele afwijkingen zijn afhankelijk van het deelnemende aantal eigen paarden en pony’s) Minimaal 7 deelnemers per groep (Bij minder deelname heeft manege R.C.A het recht om tot 6 weken voor aanvang de groep te annuleren). Eigen paarden/pony’s; Dienen in staat te zijn het programma mee te draaien, als dit niet het geval is kan de week voortgezet worden op een manegepaard/pony, als je besluit je ruiterkampweek te beëindigen is dit zonder teruggave van inschrijfgeld. Niveau deelnemers; Deelnemers van het ruiterkamp moeten de galop goed beheersen. Als je een beginnende lesklant van manege R.C.A. bent raden wij je aan om aan de ruiterspelweek mee te doen. Zie informatie over ruiterspelweken.
Wat neem je mee? Toiletspullen, zaklamp, rijlaarzen/minichaps, veiligheidscap, beddengoed, badslippers, zwem- en regenkleding en zakgeld.

Wat krijg je? Deelnemers van het ruiterkamp krijgen een geweldig leuke vakantie!

De ruiterkampen lopen van zondagmiddag 15:00 uur tot en met zaterdag 14:00 uur.

De kosten van een ruiterkamp zijn € 400,- per week. Voor alle kampen geldt dat ten minste € 100,- binnen 14 dagen na aanmelding dient te worden overgemaakt als aanbetaling, pas dan staat u definitief ingeschreven. Het resterende bedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de kampweek overgemaakt te zijn op;
rekening: NL60INGB0005369345 t.a.v. Manege R.C.A. o.v.v. naam deelnemer / datum kampweek.
Toeslag voor het meenemen van een eigen paard/pony bedraagt € 62,50. Bij annulering of vroegtijdig beëindigen van de kampweek volgt geen restitutie van de aanbetaling en of kampgelden. Voor een annuleringsverzekering dient u zich te wenden tot uw eigen verzekeringsadviseur.
Ouder / verzorgers dienen de deelnemers te hebben verzekerd tegen ongevallen / ziektekosten en W.A.
Manege R.C.A. stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen schade en het zoekraken van eigendommen.
Een week loopt van zondagmiddag 15:00 uur tot zaterdagmiddag 14:00 uur.

INSCHRIJVEN


 

 

AANGESLOTEN BIJ:

vhc-logo    knhs_thumb_rigineel      fnrs-logo3

SPONSOREN

SPONSOREN
Prettig Pensioen

FACEBOOK

Manege RCA

Vaart Zuidzijde 104-A
8426 AJ Appelscha
Telefoon: 0516 433450
info@manege-rca.nl
Disclaimer